Nikolas Put a orchestr

Vzpomínkový koncert na písně Karla Gotta

Zpěvák Nikolas Put se v rodné Zašové představí s repertoárem Karla Gotta i svým vlastním. Vystoupí v doprovodu geniálního klavíristy Radima Linharta a jeho orchestru. Čeká Vás pořad plný písniček a povídání o Karlu Gottovi.

Nikolas Put je nadaný mladý tenor a talent ze Zašové, který se blýsknul na slavnostním Galakoncertu k významnému jubileu 105. výročí Československé republiky. Nyní je exkluzivním hostem koncertního turné Heleny Vondráčkové s názvem "Helena 60. let na scéně".

Hlavním hostem koncertu je "fotograf hvězd" František Jirásek, blízký přítel a dvorní fotograf Karla Gotta, který strávil po jeho boku bezmála 40 let. Díky jeho fotografiím a zajímavému vyprávění budete moci nahlédnout do hudebního zákulisí a zavzpomínat na největší osobnost české populární hudby.

Prodej vstupenek: od 20. června (od 14 hodin osobní prodej na pokladně iCafé části sálu, od 19 hodin online prodej i druhé části sálu). Upozorňujeme, že KD Zašová není pořadatelem koncertu, pouze prodejcem vstupenek, které nejsou zarezervovány pro hosty pořadatele.

Galerie

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.