Monika Štreitová a Marek Vrábel – koncert

Monika Štreitová a Marek Vrábel – koncert

světoví mistři hrají na varhany a flétnu

4. srpna k nám přijedou vzácní hosté, aby nás potěšili koncertem v kostele.

Přivítáme u nás Moniku Štreitovou - flétnistku a profesorku příčné flétny na univerzitě v Évoře. Přijede se svým hudebním kolegou, Markem Vrábelem patřícím ke špičce střední generace slovenského varhanního umění, a tátou Jindřichem Štreitem, se kterým budeme moci po koncertě posedět.

Věříme, že se bude jednat o ojedinělý zážitek. Monika má za sebou recitály v Tokiu, Paříži a dalších světových městech, nahrávala pro BBC, ORF2 Wien, pravidelně spolupracuje s Českou televizí, Českým a Slovenským rozhlasem. Za svou práci získala např. nejvyšší ocenění hudební kritiky na rozhlasové stanici Vltava. Její umění je oceněno také početnými zahraničními kritikami.

Marek Vrábel (varhaník, klavírista) uskutečnil přes 120 recitálů a na svém kontě má dosud 50 zahraničních koncertních cest v 14 evropských státech na různých prestižních varhanních festivalech a přehlídkách. Je vyhledávaným komorním hudebním hráčem a spolupracuje s mnoha vynikajícími umělci. Nahrál 8 CD, včetně vlastních kompozic a improvizací pro Gratex International.

Vstupenky bez místenky v předprodeji za zvýhodněnou cenu 130 Kč, na místě pak 150 Kč.

Délka akce: 60 minut

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.