MozART Group – zcela jiné kvarteto

MozART Group – zcela jiné kvarteto

Jeden ze tří koncertů 2025 v ČR

MozART Group je skvělým hudebním zážitkem pro všechny generace, aniž by divák musel slevit z náročnosti návštěvníka klasického koncertu.

Jsme hrdí, že v Zašové se koná jeden ze tří koncertů v ČR, kam se toto celosvětově proslulé těleso vrací po několika letech, a to v roce, kdy slaví 30 let na scéně.

Fenomenální soubor posouvá hranice komorní klasické hudby k dokonale zinscenované recesistické show. Základem je brilantní hráčská technika, ovládání širokého repertoáru od klasiky až po rockové hity a nesporný herecký talent protagonistů.

Hlavním atributem kvarteta je pojetí koncertu jako komplexního uměleckého projektu. Na základě technicky vytříbené interpetace, která těleso řadí mezi světovou špičku, je vystavěna téměř kabaretní podívaná, která vnáší do představení fascinující momenty nejrůznějších bravurností plné inteligentního humoru a nenechá diváka na pochybách, že je svědkem dokonalé hudební zábavy, aniž by musel slevit z náročnosti návštěvníka klasického koncertu. Na druhou stranu tímto pojetím otevírají širokou bránu i všem laikům, kteří dodnes měli z koncertu klasické hudby obavu.

Těleso ročně odehraje na 200 koncertů po celém světě. Svého koncertního DVD prodali celosvětově více jak 70.000 kusů a spolupracují i s takovými osobnostmi jako je například Bobby McFerrin aj.

Zahájení prodejej vstupenek:

pondělí 16. 9. (14.00 v iCafé liché řady, 19.00 online celý sál).

Filip Jaslar / prim

Michał Sikorski / druhé housle

Paweł Kowaluk / viola

Bolek Błaszczyk / cello

www.mozartgroup.org

Délka akce: 90 minut

Galerie

Kliknutím na datum nebo čas zobrazíte podrobnosti představení
Pátek, 30. 5. - 19:00 Koupit
Název: MozART Group
Cena: od 690,00 Kč
Místo: Kulturní dům Zašová
Zašová
756 51 Zašová
Zobrazit na mapě

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.